Velkommen til Tennis Hjertet i Vejle. 


Vejle Tennis Klub er en aktiv tennisklub for alle motionister, elite, piger, drenge, damer og herrer… Omdrejningspunktet et tennis og godt, positivt fællesskab.
Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde de bedste tennistilbud til vores medlemmer, integration af nye medlemmer, ungdomsarbejde og sportslig udvikling
 

 

Kære tennisspillere fra Vejle - vores nye sæson i Vejle Tennnis Klub er nu åben!

Vi opdaterer vores hjemmeside, og den vil snart være live. Dette gør det muligt for eksisterende og nye medlemmer at tilmelde sig til klubben, booke tennisbaner online samt tilmelde sig holdtræning.

For vores eksisterende medlemmer - vores tennisbaner kan nu bookes. Læs vores e-mail, der blev sendt for nylig om, hvordan du gør det i uge 15 og ind i uge 16.

For vores eksisterende medlemmer OG nye interesserede tennisspillere - de nye holdtræningstilbud er nu åbne for alle aldre og niveauer! Hvis du er interesseret og / eller har spørgsmål, kontakt vores sportschef Johannes Park Skak: jpskak@gmail.com 
COVID - 19 
 
For at overholde regler og anbefalinger vedr. minimering af Covid-19 smittespredning, skal nedenstående overholdes og her for mere information.

 

SE PLAKATEN PÅ ANLÆGGET - VIS HENSYN - LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - RIGTIG GOD TENNIS!

 

 
 


 

VORES SPONSORER


 
 
 
    
 
 
 
 
 
Din Elektriker
Vejle tel. 75 82 82 50
 
 
Fischer & Kragh ApS
Statsautoriserede Revisorer
 
 
 
                
  
  
           
 
 

             

NYTTIG INFORMATION OG LINKS