Velkommen til Tennis Hjertet i Vejle.

Vejle Tennis Klub er en aktiv tennisklub for alle motionister, elite, piger, drenge, damer og herrer… Omdrejningspunktet et tennis og godt, positivt fællesskab.
Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde de bedste tennistilbud til vores medlemmer, integration af nye medlemmer, ungdomsarbejde og sportslig udvikling

Rigtig god sæson!!!

Kære medlemmer - vores frivillige liste er nu offentliggjort for vores medlemmer.
At støtte klubben vil resultere i en reduktion af dine medlemskontingent. Find listen I KLUBBHUSET - som er åben denne uge.
Hvis du har spørgsmål - kontakt et af VTK-bestyrelsesmedlemmerne.
På forhånd tak for din støtte!

COVID - 19

For at overholde regler og anbefalinger vedr. minimering af Covid-19 smittespredning, skal nedenstående overholdes og her for mere information.

SE PLAKATEN PÅ ANLÆGGET - VIS HENSYN - LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - RIGTIG GOD TENNIS!

VORES SPONSORER

Din Elektriker