For at overholde regler og anbefalinger vedr. minimering af Covid-19 smittespredning, skal nedenstående overholdes.

Der er ikke adgang til klubhus, terrasse eller omklædning.

FØLGENDE REGLER GÆLDER VED ENHVER BENYTTELSE AF BANERNE:
  • Opmærksomhed på håndhygiejne
  • Host/nys i albue eller papirlommetørklæde
  • Opmærksomhed på risikogrupper
  • Brug af egne rekvisitter (f.eks. ketsjer)
  • Udendørsaktivitet i mindre grupper
  • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde/ketsjere/tasker.
  • Man må kun komme på anlægget, hvis man føler sig 100% rask. Dvs. man må ikke komme i tilfælde af feber, hoste, muskelømhed.
  • Man må kun færdes på anlægget på vej til, fra eller under tennisspil. Det er forbudt at have ophold på anlægget i øvrigt, dvs. man må f.eks. ikke stå og snakke sammen på anlægget uden for banerne.
  • Ankomst til bane tidligst 5 min. før start.
  • Der må maksimalt være 4 personer på en bane (dvs. der må f.eks. ikke sidde en 5. eller 6. mand på bænken).
  • Forinden man går ind på banen, skal håndsprit anvendes. Der står håndsprit ved de to bænke ud for bane 1 og 2 (på fliseområdet ved klubhuset). Endvidere er der opsat håndspit ved fejeredskaberne på hver bane.
  • Der skal til enhver tid holdes mindst 2 meters afstand mellem personer - også under spil.
  • Spillerne har selv bolde med, og rører selv kun ved egne bolde (mærk dem f.eks. med en tusch). Net, dommerstol og andet udstyr må ikke berøres.
  • Medbring alle drikkevarer hjemmefra
  • Medbring gerne selv desinficerende gel og spray til afspritning af udstyr m.v.

FOR HOLDTRÆNING GÆLDER I ØVRIGT:

• Kun spillerne må færdes på anlægget. Dvs. at f.eks. forældre skal ”aflevere” sit barn uden for lågen og må ikke sidde på anlægget og vente på/være tilskuer til sit barns træning. Der henvises til, at dette kan ske fra bilen/udenfor anlægget.
  • Bolde berøres ikke af spillerne (dvs. de tages i stedet op med ketcher/fod og igangsættes direkte). Hvis der skal laves serveøvelser, sørger træneren for at hver spiller får et antal mærkede bolde, der kan anvendes hertil af samme spiller. Opsamling af mange bolde sker ved anvendelse af boldkurvene, som derefter afsprittes.

FOR KOM OG SPIL GÆLDER I ØVRIGT:

• Kan gennemføres, men med maksimalt 10 personer (!) Den ansvarlige herfor kan opsætte et system til overholdelse heraf.
  • Terrassen kan ikke anvendes i halvejen, men der kan opsættes 10 klapstole fra boldrummet med behørig afstand (mindst 2 meter) på fliseområdet.

HUSK AT SUNDHEDSSTYRELSENS ANBEFALINGER SKAL IAGTTAGES, HERUNDER BL.A.