VTK NYHEDER

Seneste Nyt: 25.04.2020

Så er der netop åbnet for den nye sæson!!!

Fra nu kan man betale kontingent for den nye sæson og booke baner HER ('Kont/Book Bane' i startside-menuen ovenfor) som sædvanligt.
Husk nu at passe rigtig godt på hinden og overhold reglerne og anbefalingerne.
Rigtig god sæson!!!

CORONA Covid-19
Seneste Nyt: 23.04.2020

Kære alle,
Udendørsbanerne er nu åbne!!!!

Indtil vi har fået systemet med banebookning op at køre for den nye sæson, kan der spilles på banerne, hvis man har betalt klubkontingent for 2019/2020. Man kan ikke booke på forhånd, så vi forventer, der udvises hensyn, venlighed og fleksibilitet ved anvendelse af banerne i dag.
Vi vender snarest tilbage omkring mulighed for booking og åbning for betaling for ny sæson - forventeligt i løbet af i dag.

SE PLAKATEN PÅ ANLÆGGET - VIS HENSYN - LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - RIGTIG GOD TENNIS!

VTK TEAMWEAR FROM WILSON

LOOK EVEN BETTER ON THE COURTS!

Very shortly we will be offering our members an exciting range of VTK clubwear by Wilson.

Further details on what and how to order will follow within April 2020 on our VTK Shop.

See the examples of the range below

APRIL 2020

Our OUTDOOR COURTS are in final stages of preparation for our 2020 Outdoor season

For the 2020 Outdoor season a lot of work has already been done in readiness for when VTK 'opens for business'

During the season - VTK will continue to focus on maintaining the courts and club facilities to the levels we want and expect.

We also ask you to 'help us help you' - let's look after our club together

APRIL 2020

Bliv frivillig og spar 50% på 2020 kontingentet!

Som frivillig skal du varetage et af depunkter, der findes på listen i VTK website indfør kort tid.

Der er ca. 35 frivillig pladser, så der er først til mølle.Når du har angivet, hvilket punkt du ønsker atvaretage og betalt kontingent for 2020,så returnerer vi halvdelen af dit netop betalte kontingent.