Bliv sponsor for Vejle Tennis Klub!

Ønsker du, din virksomhed eller din arbejdsgiver at bidrage til det lokale foreningsliv og samtidig få god omtale og øget synlighed? Så er et sponsorat hos VTK en oplagt mulighed.

Et sponsorat giver mulighed for:
  • Øget eksponering ad flere kanaler (skilte, banebooking, bannere mv.)
  • At etablere personalegode i kraft af et eller flere “firmanumre”, som medarbejderne kan anvende til at booke en bane med, hvor firmanavnet promoveres.
  • At personalet kan lære at spille tennis hos nogle af Danmarks bedste trænere
  • Øget omsætning fra loyale tennis medlemmer
Kontakte klubben på: vtkboard@gmail.com

Vejle Tennis Klub vil gerne invitere flere sponsorer, store som små, til at støtte klubbens arbejde.

Vi har fire standardsponsoraftaler, som du kan se herunder, men vi udarbejder gerne en særlig aftale til dig.

Alle beløb er velkomne, og hvis du har lyst, kan du øremærke dit sponsorat til et bestemt formål

Standardsponsorater i VTK:

Alle beløb gælder ét år.

BRONZESPONSORAT kr. xxxx.-

1 fultidsmedlemsskab

Tilladelse til – for egen regning – at sætte skilte op på udendørs og indendørs baner.

SØLVSPONSORAT kr. xxxx.-

2 fuldtidsmedlemsskaber

GULDSPONSORAT kr. xxxxx.-

2 fultidsmedlemsskaber

1 klippekort (xx timer) xxx

PLATINSPONSORAT kr. xxxxx.-

Op til 4 fultidsmedlemsskaber

Tilladelse til – for egen regning – at sætte skilte op påindendørs og udendørs baner samt windbreakers med logo.

Skilte:

Skilte kan fremstilles til favorabel pris hos klubbens leverandør:

xxxx

Kontakt:

Hvis du er interesseret eller ønsker at høre mere om muligheder for sponsoraftaler, så kontakt: vtkboard@gmail.com