Kom og spil søndag 10.30 - 11.30
Kom og spil 3. time.

Hvis du har tilmeldt dig men bliver forhindret i at deltage, ser vi gerne at du melder fra igen, så du ikke optager pladsen for andre. Framelding kan ske ved at logge ind på klubbens hjemmeside. På forsiden under Brugermenu klikker du på "mine tilmeldinger", eller du kan vælg siden banebookning/kontingent, her er der et punkt øverst til højre som hedder "mine tilmeldinger". På siden "mine tilmeldinger" er der en "Event tilmeldingsoversigt" og her kan du afmelde dig de events, som endnu ikke er afholdt.

Husk at overholde Covid-19 reglerne:

• Opmærksomhed på håndhygiejne
  • Host/nys i albue eller papirlommetørklæde
  • Opmærksomhed på risikogrupper
  • Brug af egne rekvisitter (f.eks. ketsjer)
  • Udendørsaktivitet i mindre grupper
  • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde/ketsjere/tasker.
  • Man må kun komme på anlægget, hvis man føler sig 100% rask. Dvs. man må ikke komme i tilfælde af feber, hoste, muskelømhed.
  • Man må kun færdes på anlægget på vej til, fra eller under tennisspil. Det er forbudt at have ophold på anlægget i øvrigt, dvs. man må f.eks. ikke stå og snakke sammen på anlægget uden for banerne.
  • Ankomst til bane tidligst 5 min. før start.
  • Der må maksimalt være 4 personer på en bane (dvs. der må f.eks. ikke sidde en 5. eller 6. mand på bænken).
  • Forinden man går ind på banen, skal håndsprit anvendes. Der står håndsprit ved de to bænke ud for bane 1 og 2 (på fliseområdet ved klubhuset). Endvidere er der opsat håndsprit ved fejeredskaberne på hver bane.
  • Der skal til enhver tid holdes mindst 2 meters afstand mellem personer - også under spil.
  • Spillerne har selv bolde med, og rører selv kun ved egne bolde (mærk dem f.eks. med en tusch). Net, dommerstol og andet udstyr må ikke berøres.
  • Medbring alle drikkevarer hjemmefra
  • Medbring gerne selv desinficerende gel og spray til afspritning af udstyr m.v.

24.05.2020
24.05.2020 kl. 10.30 - 24.05.2020 kl. 11.30
Vejle Tennis Klub
0,00 kr.