Nyt medlem registrering

Bare et par flere handlinger, så bliver du medlem af Vejle Tennis Klub!

Vi håber, du finder processen let at gennemføre.

Start med at vælge dit medlemskab, og følg derefter de fremhævede trin.

Vi anmoder alle tilbagevendende medlemmer om at oprette en ny profil i Conventus. Vi beder jer om at investere den korte tid, det tager at oprette en ny profil – med alle dine korrekte og opdaterede oplysninger – i stedet for at en frivillig bruger mange timer på at overføre alle tidligere medlemsoplysninger.

Når du er færdig – byder vi dig velkommen som et tilbagevendende og / eller nyt medlem af Vejle Tennis Klub, og vi ser frem til at se dig på tennisbanerne!

Bemærk: Når din medlemsregistrering er udført – modtager du en bekræftelses-e-mail. Inkluderet er dit medlemsadgangskode. Du skal bruge denne adgangskode for at booke tennisbaner for eksempel.

Din medlemsprofil: Hvis du på noget tidspunkt ønsker at opdatere dine medlemsoplysninger, se hvilke træningsteam du har tilmeldt dig og din betalingshistorik, og eller skift adgangskode til dit medlemskab – Du kan få adgang til dette via Klubben-menuen og i det linket Medlemsprofil

Medlemspriser 2021

Medlemskabspriserne er de samme som sidste år

• Seniors og veteran: 1200dkk
  • Junior og Ungdom: 600dkk

Et årligt medlemskab giver alle vores medlemmer mulighed for at booke tennisbaner uden yderligere gebyr for sig selv gennem hele udendørssæsonen. Medlemskab giver også adgang til den tennisholdstræning, vi tilbyder – både udenfor og om vinteren i tennishallen.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for support, bedes du kontakte: vtkboard@gmail.com