Vejle Tennis Klub tilbyder turneringer for juniorer – Tilmeld dig!

Vejle tennisklub arrangerer fem juniorturneringer denne sæson.

Disse turneringer er en del af DTF-turneringerne, der afholdes over hele landet. Det er en fantastisk måde for unge spillere at opleve tennis på en anden måde med samme alder og evner fra andre klubber.

Hvis du er interesseret i at forstå mere, og hvordan du kan komme videre med turneringer som disse, så kontakt Johannes, vores sportschef: jpskak@gmail.com

DTF Sommer Touren Info:

Sommer Touren er Dansk Tennis Forbunds udbud af individuelle turneringer for alle aldersgrupper udendørs.
Vi starter i slutningen af april og slutter medio september.

På denne side finder du al information om Sommer Tour 2021.

Terminsoversigten for Sommer Touren 2021 kan findes nedenfor. I terminsoversigten kan du finde det samlede turneringsudbud for Tennis10, U12, U14, U16, U18 og senior i løbet af udendørssæsonen. Desuden kan du i terminsoversigten finde oplysninger om spilledatoer, gebyr, bonusrunder mv.

Sommer Tour · Dansk Tennis Forbund