ITF Turnering 2023 – Tak til sponsorer og frivillige

ITF Vejle 2023: Et SjaskGodt arrangement…

Så er ITF ugen slut. Det blev en hård uge da vejret konstant drillede os. Det betød lange ventetider, en masse baneklargøring og nogle gange forgæves, da regnen så bare væltede ned, lige når man var klar igen…
Men Vejle Tennis Klub fik vist hvad den er lavet af. De mange frivillige på banerne og i cafeen bevarede det gode humør og arbejdede bare endnu hårdere. Det smittede af på spillerne og dommerne og andre som var involveret.
En KÆMPESTOR TAK skal lyde til jer alle som var deroppe, og viste hvad ægte frivillighed er. Vi skal nok holde en ordentlig afslutning, hvor vi samles og fejrer det. Sammenholdet i klubben er godt, og der er mange som viser interesse på den ene eller anden måde. Det er dejligt at være formand i sådan et miljø.
Finaledagen startede i flot solskin og med over 150 tilskuere tilstede – heraf mange af klubbens medlemmer – den endte nede i Kolding da vi til sidst måtte opgave at spille udenfor.
Resultatmæssigt kan Dansk Tennis også være tilfredse. Der var dansk deltagelse i alle 4 finaler og Rebecca M. Mortensen vandt flot Damesingle. Og Elmer Møller tog en flot andenplads mod en stærk modstander fra Holland.
Vejle Tennis Klub har meget at være stolte af efter tre år med ITF. Rigtig mange spillere takkede uopfordret for vores indsats og den professionalisme vi havde afviklet det hele på.
Nu skal vi selv i VTK spille tennis igen, hvis ellers den regn gad holde op… Bedste Hilsener fra Formanden og Bestyrelse