Motionister

Ønsker du at udvikle dit tennisspil, mødes og spille med andre af samme tennisevne og måske blive bedre til at spille kampe?

I Vejle Tennis Club tilbyder vi mange forskellige træningsmuligheder. Uanset om du er en nybegynder, let trænet, erfaren eller vant til turneringer, har vi et træningstilbud til dig.

Et årligt medlemskab giver alle vores medlemmer mulighed for at booke tennisbaner uden yderligere gebyr for sig selv gennem hele udendørssæsonen. Medlemskab giver også adgang til den tennisholdstræning, vi tilbyder – både udenfor og om vinteren i tennishallen.

Vores motionistprogrammer inkluderer en række tilbud. Disse inkluderer

Voksentræning for

• Let øvede
    • Der afholdes træning for let øvede voksne
    • Træningen henvender sig til spillere med min. 2 års erfaring, der mestrer de basale slag.
  • Øvede
  • Meget Øvet

Kom og Spil

• Aktiviteten henvender sig til voksne medlemmer af VTK, som kan spille tennis. Man møder blot op inden for tidsperioden, så fordeler vi de fremmødte fortrinsvis til double en halv time ad gangen.

Tennis og sociale arrangementer

KONTAKT OS

Vil du vide mere så kontakt klubbens Sportschef, Johannes Park Skak på: jpskak@gmail.com