Cookie Policy

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til direkte til os. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Diverse

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
wordpress_test_cookie
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-time-1
Opbevaring
Funktion
Navn
wordpress_00be9f3fcb70dab8e615dff8a42dfc33
Opbevaring
Funktion
Navn
wordpress_logged_in_00be9f3fcb70dab8e615dff8a42dfc33
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-5
Opbevaring
Funktion
Navn
ssPanelHeight
Opbevaring
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_3
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-4
Opbevaring
Funktion
Navn
ssPanelLeft
Opbevaring
Funktion
Navn
ss-slider-editor-popup34
Opbevaring
Funktion
Navn
color
Opbevaring
Funktion
Navn
e_globals
Opbevaring
Funktion
Navn
ssPanelTop
Opbevaring
Funktion
Navn
maxmegamenu.themeeditor
Opbevaring
Funktion
Navn
elementor
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-7
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-2
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-6
Opbevaring
Funktion
Navn
jStorage
Opbevaring
Funktion
Navn
ssLayersShown
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-1
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-3
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-time-3
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-3
Opbevaring
Funktion
Navn
PHPSESSID
Opbevaring
Funktion
Navn
clipboardSection
Opbevaring
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_1
Opbevaring
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_2
Opbevaring
Funktion
Navn
slider-8
Opbevaring
Funktion
Navn
_ga
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-time-2
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-2
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-saving-post
Opbevaring
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_4
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-4
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-settings-time-4
Opbevaring
Funktion
Navn
SeasonMaintenance
Opbevaring
Funktion
Navn
TeamMaintenancePlanningSeasonDates
Opbevaring
Funktion
Navn
changelogfy:28536b50-1a6c-4d17-a953-c8442a1df309:project
Opbevaring
Funktion
Navn
clubname
Opbevaring
Funktion
Navn
default
Opbevaring
Funktion
Navn
klubmodul
Opbevaring
Funktion
Navn
changelogfy:28536b50-1a6c-4d17-a953-c8442a1df309:visitor
Opbevaring
Funktion
Navn
cb-enabled
Opbevaring
Funktion
Navn
wordpress_sec_e05ebe26e8b54adeaeba5c7864fca6b7
Opbevaring
Funktion
Navn
KLUBSYSTEMFORMAUTH
Opbevaring
Funktion
Navn
wordpress_logged_in_e05ebe26e8b54adeaeba5c7864fca6b7
Opbevaring
Funktion