Bane booking og Sådan bookes en tennis bane

For vores klubmedlemmer – Her er en oversigt over, hvordan du bruger dette nye reservationssystem

Til ALLE medlemmer – læs venligst hvordan man book en tennisbane – Reservationssystemet er anderledes, og vi beder jer som medlemmer om at forstå og respektere retningslinjerne.

Vi bruger nu det nye reservationssystem Conventus, sponsoreret af Vejle Kommune. Det er lidt anderledes end vores sidste reservationssystem. Vi håber og forventer dog, at det er nemt at bruge.

Reservationsprocessen er som følger:

• Klik på den røde knap nedenfor “Booke Bane Her”
    • Bemærk, at et nyt vindue åbnes på din skærm
  • Vælg den dato, du vil spille
    • Bemærk, at du kun vil se tennisbane tilgængelighed i et begrænset antal dage i fremtiden
  • Logge ind med dine medlemsoplysninger
  • Vælg tid og den tennisbane, du ønsker (Rul ned for at se alle tennisbaner og tider)
    • Vær venlig at respektere – kun book en time ad gangen. Når du har spillet din time, kan du booke din næste.
    • Conventus planlægger en fremtidig opdatering for at sikre dette, indtil da beder vi vores medlemmer om at respektere dette
    • Bemærk, at vi kan og vil oprette regelmæssige rapporter for at forstå, hvordan disse retningslinjer respekteres
  • I booking kommentarerneskriv navnet på det VTK-medlem, du spiller med
    • Conventus planlægger en fremtidig opdatering for at sikre dette, indtil da beder vi vores medlemmer om at skrive navnet på det medlem, du spiller med
  • Tryk på knappen ‘Book’ – og du vil snart modtage en bekræftelsesmail (du kan derefter videresende dette til dem, du vil spille tennis med)
  • Når ovenstående er afsluttet, er din tennisbane booket i dit navn.
  • Luk hele dette vindue.

Når vi inviterer et ikke-medlem til at lege med dig, beder vi vores medlemmer om at tilmelde sig og et gæstegebyr på 50dkk pr. time.

Processen har brug for to handlinger fra dig

1. Udfør den samme proces, når du vil reservere en tennisbane – vælg den dato, du vil spille, og log ind som medlem. Dernæst – i stedet for at reservere en tennisbane, skal du booke en af gæstegebyrstiderne tættest på dit planlagte spilletid. Du modtager bekræftelse på denne reservation igen via e-mail.
  2. Betaling. Vi beder vores medlemmer om at bruge MobilePay til at betale 50dkk til Vejle Tennis Klub (nr. 92726). I dine kommentarer i Mobilepay – bedes du skrive “VTK-gæstegebyr” Dette skal betales, FØR du spiller din tennis

Færdig! Hav et godt spil tennis!

Hvis du ønsker at ændre tidspunktet for en eksisterende tennisbane-reservation i dit navn:

• Vælg datoen for din reservation – som om du foretager en ny reservation. (Hvis du ikke kan huske klokkeslættet, kan du tjekke din e-mail med bookinig-tidsbekræftelsen)
    • Log ind som medlem
    • Klik på knappen med dit medlemsnavn
    • Klik på knappen, der siger bookingner
    • Nu annullerer du din reservation
    • For at foretage en ny reservation ‘gå tilbage’ for at se tilgængelighed af tennisbane og foretage din reservation
    • Du modtager derefter en ny bekræftelses-e-mail til din tennisbane-reservation.
    • Ændringerne er bekræftet.

Kontakt hvis du har spørgsmål: VTKBoard@gmail.com (bemærk – svar via e-mail op til 24 timer)

Hav et godt spil tennis!